<< Love YoU guYs >>

Wednesday, September 29, 2010

.:: Used HeeLs for Sale::.

heloo u ol, ni jaja ade nak jual heels-heels jaja yg jaja beli x pakai n baru pakai sekali dua dah x pakai. Condition mmg baik sbb jaja baru pakai sekali dua aje.Kalau korg berminat sila tgk gamba heels kat bawah ye, x banyak pon, ade 2 jek. Jaja mmg nak clearkan mana-mana kasut yg jaja x pakai tu, dah x muat almari kasut...huhuh..drpd x guna baik jaja jual, nak bg adek-adek diorg xnak sbb diorg x layan heels....huhuhuhuh...kalau x lama dah jaja bg diorg. Kalau berminat sila la call atau msg jaja ek kat no ni : 012-5204145. Once dah msg, baru la jaja akan msg kan no akaun bank utk pembayaran and not to forget, sila bg jaja details untuk jaja courierkan kasut2 ini okey..



Color : Champagne
Brand : Sembonia
Size : 7
Harga : RM 40 including postage





Color : Black with white stripes
Brand : Carlo Rino
Size : 7
Harga : RM 55 including postage (yg ni x pernah pakai lg, 100% good condition)

kalau berminat, jangan malu-malu nak call jaja yek...no phone seperti di atas yek...

2 comments:

::..mis♥nana..:: said...

WAHHH...murahh...murahh...mari2...beli kasut...

jaja9 said...

hehehehee.....nak clearkan kasut2 yg x pakai...drpd buruk duk saje baik jual...

Related Posts with Thumbnails
Voting