<< Love YoU guYs >>

Monday, April 11, 2011

~ Rezeki Dari Allah ~

Jeng..jeng..jeng...actually jaja ade biter gembira nak share ngan geng2 blogger semua...huhu. Si Rizqi x lama lg nak jadi BiG BroThEr la......hehe. Jaja pon x sangka secepat ni si Rizqi nak beradek tp tuela kan....anak kan rezeki dr Allah, jaja terima la dengan hati yg terbuka......nak dijadikan cerita, jaja tau peknen pon sbb dah seminggu cik P dtg lambat. Mula2 tue ingat beselah lambat, sbb before ni pon pernah dtg lambat jugak...so x heran la. Tp bila dah lama sgt musykil plak rase, so terus g jumpe doc la....tup2 bl scan dah ade kantung baby pon. SELAMAT.....mmg xkan peod dah pasni, bye bye Laurier....lepas 9 bln nnt kita jumpa balek key !

Mula2 dapat tahu peknen perasaan tue bercampur baur jugakla, sbb Rizqi kan baru setahun setengah, rasa kesian pon ade. NNt dah ade adek mesti dia rasa terpinggir...huhu. Tapi insya Allah , mungkin mula2 je kot dia rasa mcm tue sbb lama2 nnt mesti dia rasa seronok kan, ade kawan nak main....btol x?? hehe. Skrg pon jaja selau borak2 ngan dia, ckp ade adek dalam perut ibu....tunjuk gamba baby....dengan harapan dia boleh terima kehadiran adek dia. By the time iqi dpt adek dia pon dah 2 tahun , so OK kot (ibu dia nak sedapkan ati..hahahha)...now jaja pon baru 2 bulan setengah, jauh lg perjalanan. Harap2nya semua Ok......sampai ler adek iqi kuar..dah ngandung2 ni, perut ni do lapaq 24 jam....heran sungguhla.....nak g beli biskut ler....bye !!

2 comments:

angahirmi said...

amboi amboi amboi....lajuuuuu....x smpat nk saing....ahahahahaha

jaja9 said...

hehehehe......tuela..express benor2.

Related Posts with Thumbnails
Voting