<< Love YoU guYs >>

Friday, May 14, 2010

PernaH x KEne Mcm Ni?

Satu perbincangan antara boss ngan staff di pagi hari : :di pagi

Boss : i plan nak beli xxxxxxxx..boleh x u propose brand mana yg OK ..nnt i review and decide..

Staff : OK..nnt saya carik..(dengan bersusah payah si staff membuat survey2 and print segala mak nenek catalogue yg ade utk brand A and brand B)

Setelah di propose dekat boss....

Boss : ermmm..saya dah tgk dah....kita beli yg ni jela (iaitu brand kesukaan dia, brand C )

Staff : Ok boss..saya x kisah  (dalam hati...warghh penat2 jek aku cr semua tuh..kalau tahu xyah cr pon xper..haishh)

hahahhahaha...korg pernah kene x cam ni...i xdelah niat nak kutuk boss ke apa..cuma nak tunjuk kat sini...perangai manusia ni...MACAM - MACAM ADAAAAAAA....

6 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe..sabar jer la...nm pun boss.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ANAK BAPAK

jaja9 said...

hahahaha..tuelah kan...lawak plak rase kadang2 kalau piki2 balik..

okey..nnt berblogwalking kat APA KATA HATI plak..

jane said...

DAH NAMA PON BOSS... KEHKEHKEH
n

>>____<<

dayah aziz said...

biasa nya memang begitu.....
bek tak payah tanya pon kan....=p

Nadia arRumaisha said...

xpenah kne camtu... tp nadia penah kne bila bos mintak wat design... memang da ikut yg dia nak tp 10kali asyik mintak redesign...memang poning....huhuhu

-kak hen- said...

huh...mmg slalu sgt kene..7 taun tau i hadap situation cm ni...len kali Ja, ckp je kt bos tu...Bos, Lu Pikir La Sendiri....hahahaa

Related Posts with Thumbnails
Voting