<< Love YoU guYs >>

Wednesday, May 26, 2010

:: BaliK kG..ho..ho..ho Balik Kg ::

...dengan ini saya mengumukan hari raya puasa jatuh pada...eh..eh...nnt..nnt...pose pon blom...camane plak boleh raya...kikiki...sebenarnya i just nak inform i akan berhibenisasi dr berblogging beberapa hari ni due to ...BALIK KAMPUNG LAA.....this weekend destinasi balik kg..ALOR SETAQ , Kedah..(kg belah hubby) and next weekend balik KERTEH, GANU KITE...(ni kg i key...hehe)....gila kuasa x...blk kg every weekend...huhuhu..actually plan balik kedah ni dah lama....mmg tggu hujung bulan ni nak balik...yg buat i tetiba nak balik kerteh tuh sbb babysitter i laaaa....nak cuti 4 & 7 hb June..so apa kejadahnya kalau i cuti semata2 sbb babysitter cuti...rasa x berbaloi cuti i tuh so baik balik kg....ade jugak pekdahnyaa...dapatler makan kepok lekor...g pantai kemasik ke....huhuhu..best2....yg plg best of courselah masakan makk...heloooo...dah tua2 camnih pon masakan mak tetap jadi idaman kalbu tau...hehehe.....

balik kedah ni nnt bolehlah pergi PEKAN RABU beli ikan pekasamm....mcm2 jenis ikan adaaa..lgpon 2 bulan lg dah pose...ikan pekasam ni kalau buat bukak pose pon sedap...jadik selera tuh makan...pastu kalau time sahur2 tuh dah malas nak masak2 kan...grg je ikan pekasam ni makan ngan nasik pon dah cukup BESTT....x caya trylaa....okeyla....i nak siap2 kan keje apa yg patut ni...(skrg dah kol 5.35 ade hati lg ke nak buat keje tuh...kikiki)...pastu esok pagi2 gerak ke KEDAH.....doakan kami sekeluarga selamat dalam perjalanan key...byeeeee....

1 comment:

TUKANG KATA said...

Selamat pulang ke kampung :))

Related Posts with Thumbnails
Voting