<< Love YoU guYs >>

Friday, August 6, 2010

::...KUiH RaYe Dah SiAp..YEayyy..::

pg td lepas hantar Rizqi kat umah Ibu Dia, Ibu bg list kuih raya kat jaja...kawan dia buat katanya, dia tolong pass2 kan dekat org. Jaja tgk kuih2 dalam list tuh cam menarik sangat u ol...jaja sah2 la kan malas nak buat kuih raya tahun ni...nnt elok2 jaja baru nak menguli si Rizqi plak mengaco sana sini..habis xde mood lansung so harus la tahun ni pakai kuih tunjuk2 jek....xperler...janji sedap..kadang2 kalau dah lama x buat kuih raya sendiri entah jadi ke idak nnt kalau gedik2 jugak nak buat sendiri (nak cover diri sendiri ..hehehe)

td jaja adelah borong 2, 3 jenis kuih , kalau korg nak tgk apa kuihnya scroll kat bawah ekk.....
^
^
^
^


kalau korg tgk dalam list tuh, jaja dah edit skit, yg bertanda STAR warna biru tu jaja punya order...hehehehe..jangan jeles. harga dia quite ok la, xdelah mahal sangat sbb jaja baru lepas call mak td nak tanya dia nak kuih apa, mak jaja ckp dekat sana (kerteh) kuih yg sama 50 pcs diorg jual RM29 / RM30. Compare to yg dalam list ni, 50 baru RM25 so quite affordable la lg. Apa tunggu2 lagi...lai2 jom beli kuih...

3 comments:

BATU BERSURAT said...

Wah...operasi dah bermula nampaknya!
Ni kalau pos lunyai tak?

Ke pos dalam peti besi harta karun? hehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

wah wah..dah start bau2 kuih raya kt malaysia ye...rindunyee nk bau kuih bakar...hehee..

jaja9 said...

achtung : kalau pos sah2 la kan...ni jaja x jual la...saje je nak tunjuk kat korg..nak bg korg dengki..hahahahah



anis : hehehhehee....dah masuk bulan pose kan...cam2 ler kuar...

Related Posts with Thumbnails
Voting