<< Love YoU guYs >>

Thursday, August 12, 2010

::..SaYE Sudah jaDi JutaWan ::

OMG...ade org nak kasik jaja duit freee tuh...tolong simpankan duit dia jek, pastu jaja dapat 30% drpd 15 million USD...perghh, jadik jutawan segera la camneh, kalah la bos i nnt.

Actually ni email jaja dapat dr yahoo mail,eeeeeee jaja cukup hangin btol la kalau dapat email2 camneh, dia hengat org sekarang ni bodoh-bodoh alam ke nak caya bende2 camneh ! Sape yg percaya pada email ni jaja x tahu la kan tp kalau piki logic, its TOO GOOD TO BE TRUE !! Korg tgk je le gamba kat bawah, jaja nak tergelak pon ade bila bace email tuh..nampak sgt ketipuan dia tuh..hehehe....


2 comments:

echah mashuri said...

senang sgt nk dpt duit skr...dunia.dunia..hehee

kakngah said...

ada je akal diorg ni nk menipu..

Related Posts with Thumbnails
Voting