<< Love YoU guYs >>

Monday, June 14, 2010

::.. Jom MaKan Kt OM BAK SO..::

duduk kat bukit indah dah nak masuk 4 tahun...opis pon kat sini..so time lunch adalah waktu yg amat memeningkan kepala...NAPE?? APE MASALAHNYA??...masalahnya boring tau dak..asik2 tempat sama dr dulu...nak muntah dah tgk kedai2 makan kat sini  (hehehe...over je tuh..xdelah sampai nak muntah pon)..kikiki...so semenjak dah ade ampang waterfront yg baru..(menghala ke jalan nak g carefour ampang)...okeylah skit..dah banyak pilihan nak makan...kat situ ANI SUP UTARA pon ade...so lunch td kitaorg g makan kat OM BAK SO...nama pon cam nama kedai indon kan...mula2 kitaorg nampak kedai ni cam was2 nak masuk...(pandang rendah la konon kat kedai ni..konon2 makanan dia x sedap.)..tp tgk banner nasi ayam penyet dia menarik so kitaorg pun try le..rupanya nasik ayam penyet dia mmg SEDAAPP u ol...ayam dia lembut sgt walaupon rangup di luar (dah cm ayat iklan dh ni..)..pastu sambal dia...perghhh..MELETUPP..pedas n cukup rasa....kiranya gabung ngan nasik tuh mmg kaw2 la....ai dah 2, 3 kali gak g tmpt ni..tp baru skrg terhegeh2 nak buat entry pasal kedai ni..hehehe....menu dia x banyak....yg i selalu duk pi makan kat sana nasi ayam penyet la.....tp seyes u oll...mmg SEDAP....td lunch pon x tahu nak g mana so tadi kitaorg lunch kat sini n baru lah i sempat amik gamba.....tp hari ni hubby je yg makan nasik ayam penyet...i cuba soto ayam plak...marvellous.......

nasik ayam penyet  (RM. 9.90)
complete meal...ade tempe goreng..ayam..sambal..tauhu goreng..kubis timun n kacang panjang...
ni i punya lunch td...soto ayam. (RM7.90)..yg nipis korg nampak atas sup tuh kentang goreng..sedapp..

order soto ayam dia bg sambal n kicap......first time tgk kicap nih..hehe..sos manis katanya...
 p/s : kalau korg pasan kan..kat gambar 1 n 2 tuh ade watermark...i try buat dalam photoshop td..masalahnya x geti2 lg nak buat action...aduiyaii...kalau ade sape2 leh buatkan watermark free alangkah bahagianya..(masalahnya sape nak bg free kan..huhuuh...)

4 comments:

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

jaja x susah larr nak buat watermark!!! huhuhuhu... alar... search kat google mesti ada... cara nak buat watermark!!! hehhehehe...
.
.
.
elle x dpt nak buat coz adobe buat hal!!! huhuhuhuhu...

mummynana said...

sedap tuuuuu tingin nk makan ayam penyet..... huhuhuhu

Mommy Pinky said...

uish..meleleh air liur tgk makanan :D

TeRRoRRiZZ said...

sedapnye!!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails
Voting