<< Love YoU guYs >>

Thursday, June 10, 2010

:: TaG - 10 ThingS abOut YoU ::

minggu lepas tgh syok2 chit chat sekali kene tag daaaa.....time tuh tgh busy lak...so simpanlah tag tuh kejap buat pekasam..kikiki....so hari ni dengan gembiranya i menjawab tag from mijie ituu.....aduii....ni soklan cam soklan nak tanya artis pon ade ni....ehemm....i artis ke???..gediks la plak yek...jawab jelah soklan tuh jaja...

* 10 fakta tentang JajA *

- umur BARU 27 tahun yek... (muda lg tau)
- dah kawen dengan encik BOB
- dah punye anak juge...Rizqi cinta hati ku...
- dah nak masuk 4 tahun keje kat company yg sama (bila nak dapat offer tempat lain ek)
- SANGAT suka n cinta pada kucing tp since dah ade baby kesukaan itu terpaksa dilimitkan....
- a big fan of CSI
- pernah ANTI giler kat sorg minah nih masa kat U dulu...skrg x tahula still anti ke x lagi ngan minah tuh..hehe..jahat tol
- mula2 x tahu lansung apa itu blogging until i realize that nak start blogging ni senang je...ingatkan SUSAH..
-  sangat x selesa kalau kene travel ngan org2 yg x berapa nak rapat.......x suka..x suka...
-  boleh x masa sekolah dulu kene buat karangan pasal tajuk nih " if you want to date an artist, who would that be " and korg nak tahu x i pilih sape....Shah Rukh Khan..masa tuh cikgu sekolah i tu pon x kenal si shah rukh tuh...adehh.....

* 10 bende menakutkan saye *

- tiada Tuhan yg disembah melainkan ALLAH
- alam barzakh....mati itu tetap datang...n kita kene hadapinya..takuttt..
- takut lalu dekat terowong sbb kan ade kipas besar atas tuh..selalu imagine kot2 tetiba kipas tuh jatuh    
  hempap kete...( gilo ke i nih...)
- kehilangan ahli keluarga..... berdoa Allah panjangkan umur mak ayah..adik2..hubby and son...
- kemalangan ngeri
- gambar org mati kemalangan...bunuh diri ke..apa2 jelah janji gamba horor...sampai seminggu boleh terbayang2 lg bende tuh.
- serangga yg lembik2 cam lintah..pacat..ulat2 sampah tuh...sebenarnya more to geli drpd takut.
- meninggalka dunia ni tanpa amal & ibadat n tanpa sempat minta maaf ....(bg insaf skit..huhuhu)
- takut x siap keje laaaa....nnt BOSS marahh....kikikiki..
- nak jumpa doktor gigi....lg debor2 nak jumpa doktor gigi drpd doktor biasa tuh...x tahula nape..

* 10 Perkara yg seLalU di Sebut *
- Rizqi
- abg
- mak
- ngantuk arr
- malam ni nak makan pe
- x tahu
- ntah
- issssshhhhh...(baca dengan intonasi nak marah ek)
- nak amik duit jap
- makannnnn

* 10 perkara yg bernilai BuaT saye *
- keluarga....mak.abah..hubby & son...bro n sister
- iman ..kene jaga ni....dunia skrg ni iman manusia cepat goyah..
- agama..bersyukur dilahirkan sebagai umat Islam..
- cinta...bukan skendel2 atau yg sewaktu dengannya...
- kasih sayang & sokongan keluarga
- kerja....kalau x kerja mana nak dapat duit lor..so kene la kerja rajin2..
- badan i yg "sihat" nih....sbb tuh kalau sayang kan nyawa belilah insurans..teiba nak promote ins plak...
- memori...masa xkan berhenti tp kita ade memori utk dikenang so bernilai gak nih...
- kawan2 yg betul2 kawan...bukan baik di depan tp cam lahanat di belakang kita
- banyak bende bernilai..x terlist rasanya....

* 10 "pertama kali" dalam hidup *
banyak bende first time...listkan yg mana ingat jelah ek...
- masuk plant masa praktikal dulu....
- makan burger otai kelmarin....biasa2 jek..
- beli barang online tahun lepas
- makan kat Octopus Sushi....sedap gak sushi dia..
- dapat hp idaman hati sempena birthday gift tp di curik org...sedeyyy
- beli barang baby time peknen mmg best sgt...semua bende cute2..
- tgk citer antu tp x takut plak...citer paranormal activity..(ke sbb masa tuh tgk ramai2..hehe)
- honeymoon...the sweetest time ever...
- baik kampung with baby..selama ni duk jalan berdua ..skrg bertiga so cuak jugak..tp sebenarnya ok je..
- wipe off Rizqi poo-poo n yg plg penting..x geli pon...padahal kalau sebelum ni adek2 yg berak..awal2 dah lari jauh2....kikiki.

:: KawAn Yg KeNe TaG ::
- zen
jangan maraah aaa....


3 comments:

LynnDa @ PeNg said...

alamak aku kena tag jugak ker?

Nadia arRumaisha said...

adoiiii puas laaa nadia perah jawapan hihiihih....... takpe..takpe.. nadia cube jawab....

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

wah mcm best jew buat polis entry 10 perkara... huhuhuhu!!! btw elle nak tny dan klu cik jaja x keberatan tlg larr jwb yerr...
.
.
.
elle tgk sana sini org tag kat blog!!! dier tag mcm kat fb ke atau just link kan???

Related Posts with Thumbnails
Voting