<< Love YoU guYs >>

Tuesday, July 13, 2010

:: AjaiB..PoKOk tUmBUh Dalam Masa SehaRi je ::

hahahahahah...tajuk bikin gempak je kan. nak tahu apa cerita, sila baca entry ni sampai habis, sekian.

after waiting patiently for a few days, at last sampai jugak parcel yg ditunggu2. So malam td bermula la aktiviti menampal riang ria bersama WALL DeCO (tetiba jaja rasa jaja cam kanak2 ribena buat tampal2 kat dinding..sonok giler). alkisahnya, mcm biasa la waktu jaja menjalankan kewajipan sebagai seorg blogger (ye ye ooo je ko jaja kan) berblogwalking sana sini , jaja terjumpala satu blog ni jual wall deco. Seyesly, mmg cantik bangat pelekat2 dia sampai rambang mata dah ni nak beli yg mana satu. last2 jaja amek 2 design ni, satu design pokok (x geti nak describe..korg tgkla gamba dia nnt)..and satu lg design bunga2. Nak tampal deco2 ni pon senang bangat. kat every pieces tuh ade no.no yg menunjukkan mana satu kene tampal dulu..kalau rasa2 nak ikut kreativiti sendiri nak ubah sikit2 dr yg asal  pon xde masalah. Ikut sedap rasa masing2 la. Jaja ni cam dah malas nak piki, mmg ikut sebijik2 instruction tue..kekeke. Semalam baru setel yg pokok tuh je..yg lain tungguuuuu.....sila jangan jeles ek tgk gamba kat bawah (hahahahaa..jeles la sangat ek).

 hasil tampalan semalam..

bukak2 pintu rumah nampak ni dulu ceria skit drpd dulu kosong je..so boring.

kalau rasa nak tgk design2 lain yg gorgeuo2s n cute miut belaka..sila berkunjung kat tuan punya web ni..cik g_gorges....mmg gorges pun deco2 yg dia jual...malam ni x saba nak start projek tampal menampal utk satu lagi tuh, chaiyokk jaja !

10 comments:

Zaidah said...

selamat menampal yer

jaja9 said...

thank u zai....

a d r e y n i e e l i s y a said...

kawainyaaa..
ni yg buat nk beli gak ni..
tampal kt bedroom mst cntk

CengkodokPolkadot said...

Jaja suke menipu

ayaa alyy said...

kt umah aya pon ader ;)

fiD said...

tapi kan, mmg ada pkk leh tumbuh dlm mase 1 ari, hohoh

nabilah_2908 said...

wh...nice.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NOSTALGIC SONG

jaja9 said...

adreynieelisya: berpeluh jaja nak taip balik nama u..hehehe...mmg bende ni cantik..letak kat mana2 sure letopp nyer.

ayaa : ye ke....cantik kan

fid : hehehehe...ye ke? pokok apa ek?

nabilah : try la beli kalau berkenan..jaja dah bg link tuh..

::..mis♥nana..:: said...

hahhahaa...teringt bende nie...ari tuh smpai kat opis...tp nana lupe nk bg k.jaja...
msti k.jaja ingt org tuh tipu or brg k.jaja ilang kan..hahaa..
cantiikk laa deco dyee..simple..msti rizqi suke erk..

jaja9 said...

aah...si rizqi excited giler tgk deco tuh....tergelak2 dia..

Related Posts with Thumbnails
Voting