<< Love YoU guYs >>

Tuesday, July 20, 2010

::..Bos, Saya MC esok ..::

esok kene g meeting @ KHL Lumut tp ade satu insiden just now buat jaja ngeri jek nak g meeting tue...huwaaaaa. Aci x kalau tetibe je msg bos," Bos, saya mc hari ni"..huahuahua....(mau lepas tuh kene notis 24 jam..hamek ko!!).

6 comments:

Uruchimaru @ kf said...

hrp2 dpt mc ok!

echah mashuri said...

huhh....notis 24jam tuh xmau..mc mau..hik

echah mashuri said...

huhh....notis 24jam tuh xmau..mc mau..hik

echah mashuri said...

huhh....notis 24jam tuh xmau..mc mau..hik

Zaidah said...

mesti telinga bos panas menyala..."ko nak mc ker nak notis...jawab" hehhee

jaja9 said...

thanks everyone...jaja dah selamat dah pon g meeting tuh..tawakal je td kot2 jumpa lagi ngan singa jantan garang kat sana, sib baik dia xde...

Related Posts with Thumbnails
Voting