<< Love YoU guYs >>

Sunday, July 18, 2010

::...Rasa- Rasa Nak Buat Nie La...::

nak buat ape cik jaja oiii...hehehe. Jaja rase nak bg hadiah misteri la kat sape2 yg jadi FOLLOWER KE 100...sape yg bertuah tuh, just print screen menunjukkan anda org bertuah itu and inform me at my email, aqiesha@yahoo.com Senang kan.....

Okey, lepas pada tuh Insya Allah kalau dah setel hadiah utk follower ke 100 tuh, jaja plan nak buat GIVE AWAY..tp bila nak buatnya x sure lg..baru tgh berkira2 dalam kepala otak nak buat bende ni. Tggu my announcement ya...jaja tergerak hati nak buat bende2 semua sbb jaja really appreciate ngan kawan2 bloggers yg datang blog jaja, bg comment, jadik follower n ect2 walaupon blog jaja ni kalau nak dicompare ngan blog2 yg lagi femes mmg jauh panggang dr api. Tanpa korang ni, sapela jajabeanwords.blogspot kan...kan...

so apa2 berita terkini akan dikabarkan di kemudian hari, buat masa ni tgh piki nak bg apa kat follower ke 100..hehehe.


5 comments:

Zaidah said...

murah rezeki jaja....tapi zai bukan follower yang ker 100....huhuhhu

jaja9 said...

xperla...tunggu give away nnt...

LynnDa @ PeNg said...

itu laa jaja... aku pun salute ko..
aku nih start berblogging dari ko dulu..
tp follower aku tak smpai beratur cam ko nih...

Uruchimaru @ kf said...

kite tgk saper yg kena!

jaja9 said...

peng : hahahahahha...xdelah peng, org lain tuh lagi ratus2 follower, aku ni baru lgi weh...sbb tuh la aku nak buat give away tuh..tanda appreiatetion...kekekeke.

Uruchimaru : yeayyy....kita tgk sape yg kene !

Related Posts with Thumbnails
Voting